Bojana Stamenov posjeduje izniman i osebujan vokalni talent koji je izdvaja kao doista izuzetnu pjevačicu. Malo tko joj po tom pitanju može parirati, a njoj je pripala čast jedne godine predstavljati Srbiju na Eurosongu. No, izgled Bojane Stamenov od tada je doživio značajnu transformaciju. U prošlosti se borila s viškom kilograma, zbog čega je trpjela javna poniženja.

 

 

Preuzevši kontrolu nad situacijom, Bojana je krenula na put samousavršavanja, počevši s usvajanjem zdrave prehrane i redovitog režima tjelovježbe. Kako je svaki dan prolazio, njezina je tjeskoba rasla jer je prepoznavala potencijalne zdravstvene rizike povezane s njezinom viškom kilograma. Naposljetku, njezina razina šećera u krvi naglo je skočila na alarmantnih 30, uzrokujući da joj vid postane stalno zamućen. Bojana je samu sebe oštro označila kao debeljucu, zbog čega je isprva odbila pomisao na operaciju smanjenja trbuha.

 

 

Unatoč početnoj pripremi, žena je naišla na poteškoće zbog problema sa šećerom, što ju je spriječilo da se podvrgne planiranoj operaciji. Odlučna da napravi pozitivnu promjenu, prilagodila je svoju prehranu, što je rezultiralo vidljivim napretkom u samo četiri mjeseca. Zapanjujuće, munjevito je skinula 30 kilograma, ostavivši javnost u čudu. Razmišljajući o svom putovanju, Bojana je shvatila da je odustajanje od prethodno spomenutog postupka bila mudra odluka, jer bi to predstavljalo nepotreban rizik za njezinu dobrobit.

 

 

Pridržavajući se strogog režima, konzumirala je prehranu bogatu piletinom, jajima, ribom, voćem, povrćem i raznim salatama. Uz to, marljivo se bavila redovitim treninzima sa svojim osobnim trenerom. Zapanjujući rezultati bili su očiti jer je skinula nevjerojatnih 70 kilograma, ostavivši sve u čudu. Nedavno je na koncertu grupe Index Bojana ostavila upečatljiv dojam svojim transformiranim izgledom. Odjevena u zadivljujuću haljinu boje cikle, predstavljamo vam djelić njezinog izvanrednog novog izgleda.

Oglasi - Advertisement