Anja Alač, rođena 29. septembra 1988. godine u Beogradu, poznata je srpska i hrvatska filmska, televizijska i pozorišna glumica, ćerka hrvatsko-srpskog glumca Aleksandra Alača i ćerke srpske glumice Vesne Čipčić. Otac Aleksandar dolazi sa ostrva Drvenik, gde Anja često ljetuje, dokn je njena majka iz Beograda. Anja jhe glumila u raznim poznatim projektima gdje je stekla iskustvo i slavu.

 

Imali smo priliku da je vidimo u Montevideo, Bog te video, Miris kiše na Balkanu, Ruža vjetrova i mnoge druge poznate serije i filmove. Dve godine nakon rođenja sina Alekseja, Andrej Josifovski i Anja Alač po drugi put su postali roditelji. Mlada glumica je prije dva mjeseca na svijet donijela djevojčicu Angelu, koja je unijela beskrajnu toplinu u porodicu.

 

Ćerka Anje Alača i Andreja Josifovskog, zaljubila se u roditelje na prvi pogled i osvojila srce svog brata Alekseja. Dva meseca nakon rođenja, glumica je odlučila da na svom Instagramu objavi prvu fotografiju svoje ćerke. Ispred novogodišnje jelke Anja pozira radosno i zahvalno, držeći u rukama svoj svijet, sina i kćer. Njen suprug je sve to snimio otpozadi i napravio prelepu svečanu fotografiju. S druge strane, ponosni otac je objavio i porodičnu fotografiju iz šetnje gradom.

 

Prvog sunčanog dana u godini, sin i ćerka Anje Alač gurali su kolica da posmatraju prestoničke ulice, dok se ponosna majka smejala. Porodičnu idilu ovekovečio je pijanista, koji ju je postavio uz emotikone srca. Sretna porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku, baš kao i na početku ljubavne priče, a svoj život pokušavaju sačuvati od javnosti, dijeleći samo mali dio svoje sreće na internetu.

Oglasi - Advertisement