Da li ste zapamtili muziku koja se svirala 80 godina prošloga veka? Ako se sećate nekog hita iz ovih godina, ond amožemo reći komotno da ste ostarili. Međutim, svi oni koji su i kasnije rođeni, a zakačili su neki od hitova Djuran Djuran, Kim Vajld, ili Tine Tarner, onda definitivno znate šta je kvalitetna muzika. 

Muzička scena je u to doba definitivno najjaa bila u istoriji, a neke od pesama se i dan danas slušaju, te definitivno se taj kvalitet nikada više ne može ponoviti. Uglavnom su bili popularni izvođači iz Amerike, ali je i iz drugih zemalja bilo svetski poznatih pevača. Jedna od njih je došla iz Nemačke, a u to vreme definitivno nije bilo lako da se pored jedne madone ili Tine Tarner probije na svetsku pop scenu. Njeno umetničko ime je Nena, koja je sa svojim svetski mega hitom “99 ballons”, definitivno pokorila celi svet, a danas ova pesma na ju tjubu broji skoro milijardu pregleda.

Primera radi jedna Samanta Foks bila je prepoznatljiva po velikim grudima, jedna Madona po se ks imidžu, a Nena je plenila sa svojim izgledom, ali i prepoznatljivim stajlingom, odnosno nikad anije brijala pazuhe, što je u jednu ruku u to doba bila i normalna stvar. Međutim, u privatnom životu je doživela pravu tragediju kada je izgubila sina koji je imao samo 8 godina starosti. Danas radi kao prateći vokal u jednom studiju u Berlinu, te se toliko i ne bavi sa muzikom kao što je pre bio slučaj. Sećate li se vi Nene? Evo i pesme

Oglasi - Advertisement