Voditeljka Jovana Jeremić i biznismen Dragan Stanković već duže vreme održavaju skladan odnos, a na osnovu njegove nedavne izjave u jutarnjem programu, čini se da je biznismen spreman da njihovu vezu podigne na viši nivo.

Voditeljka Jovana Jeremić poslednjih meseci gaji duboku naklonost prema Draganu Stankoviću, biznismenu koji je ranije danas debitovao u emisiji.

Draganu se vratilo sećanje na njihov susret i poklon koji joj je poklonio.

– Kao što znate, prethodne godine sam vašoj koleginici, koja mi je sada devojka i, nadam se, doživotna partnerka, poklonila dukat. Želja mi je bila da ona otkrije večnu ljubav i verujem da nas je božanska intervencija dovela do toga da se ujedinimo baš na današnji dan – rekao je Dragan, dodajući:

Osoba koju sam odabrao mi je najpogodnija. Nadam se da će postići još veći uspjeh i da će se što prije osloboditi trenutnih obaveza u Pinku, što će joj omogućiti da nastavi svoju strast za miješenjem bijelog luka. Marljivo je vježbala i pokazala izuzetnu vještinu. Vrijedi napomenuti da ju je majka rodila s namjerom da svima bude od koristi, navodi biznismen.

Nazivajući je kao svoju “vječnu saputnicu”, Stanković je jasno prenio spremnost za narednu fazu, ukazujući da je samo pitanje vremena kada će on zaprositi i krenuti u matičare.

Oglasi - Advertisement