Danas se malo bavimo pevačicama, koje su se pojavile u poslednjih par godina, a koje bi već sada mogle da zaposednu tron u narodnoj muzici. Svakako da je najbolji izvor za takvo nešto, muzičko takmičenje Zvezde Granda, koje su u godinama unazad izrodile jako veliki broj muzičkih zvezdi. 

Dovoljno je samo Da kažemo Omar Jašarspahić-Gile, Milan Stanković. Rada Manojlović, Milica Todorović i mnoge druge. Mi danas govorimo o Bojani Stamenov, koja se pojavila na početku prošle sezone Zvezdi Granda, a čim je završila svoju prvu pesmu, svi su se složili da je odličan materijal za buduću zvezdu, međutim, Jelena Karleuša ne bi bila to što jeste da nije odmah rekla šta joj je na umu. 

U optimističnom duhu joj je rekla da je očekuje u finalu, ali sa puno kilograma manje, ali sa minićem. Bojana se zadala, smršala je do kraja sezone čak 72 kilograma, te je na finalu izgledala sjajno. Treba napomenuti da nije mogla sve sa običnom dijetom, nego se podvrgla i operaciji želudca, a nakon svega je ostao jako veliki sloj kože koji jako ružno izgleda, kada se skine u kušaći kostim. 

Saša Popović je na finalu obećao i operaciju kože koju će da plati iz svoga džepa, a na kraju je sve i ispoštovao. Evo kako Bojana Stamenov danas izgleda…

Oglasi - Advertisement