Zbog stravičnog masakra koji se u petak poslijepodne dogodio na Cetinju u Crnoj Gori proglašena je trodnevna žalost. Vuka Borilovića, koji je vjerojatno bio u stanju živčanog sloma, ubio je i civil Nenad Kaluđerović, nakon što je ubio 11 ljudi i ranio šestero, koji se jučer sam pojavio u tužiteljstvu te je nakon saslušanja pušten.

 

Crnogorski mediji razgovarali su i s majkom ubojice Borilovića, koja je rekla da je njezin sin sigurno bio prekinut u filmu i da nije imao pojma što radi. Svetlana je briznula u plač i bila šokirana, rekla je da nema tragova tragedije i da nikada nije mislila da bi on mogao nekoga ubiti, pogotovo ne toliko.

 

Ne zna kako se nositi s boli i tugom jer je njezino dijete zavilo u crno cijelu državu i nikad neće saznati zašto je to učinio i što je mislio.

Pričala je Svetlana da je Vuk posljednjih nekoliko godina bio pod pritiskom i primjetila je da je bio nervozniji u posljednje vrijeme ali nikada nije pravio probleme. Ona je istakla da koliko je njoj poznato on ni sa kim nije bio u svađi a podstanari Martinovići su se kod njih uselili prije dva mjeseca i sa njima su bili u dobrim odnosima.

 

Dok se dešavao masakr Vukova žena je sa djecom bila na moru a majka je bila na poslu i nju su kući doveli tek kada je on bio mrtav i tada još nije znala šta je uradio. Na kraju je nesretna žena rekla da je bolje što je i on mrtav nakon zvjerstva koje je počinio. Kada je novinar pitao gdje se nalazi njena snaha i unučad ona je zanijemila i rekla da o tome ne želi da priča u javnosti.

Oglasi - Advertisement