Dragana Mirković je preko 35 godina prisutna na estradnoj sceni, a njena karijera je krenula jako uspešno još sredinom 80 godina prošloga veka. “Luče iz Kasindola” je njen nadimak iz tog perioda,, a ona i ceca su se pojavile nekada u isto vreme, i jednostavno su pokorile apsolutno celu muzičku scenu. Njih dve su bile itekako velike naslednice jedne šemse Suljakjović.

Nakon toga je njena karijera krenula vrtoglavom karijerom prema gore, a u to doba nijedna dvorana ili stadion u bivšoj Jugoslaviji, njoj nije bio dovoljan. Prodala je na milione nosaša zvuka, a onda se udala za Tonija Jančića, privatnika koji je iz Austrije, te se preselila u Beč. Tamo imaju ogroman dvorac, a on se bavi luksuznim automobilima i njihovom distribucijom.

Imaju dvoje odrasle dece, a njih dvoje se skoro nikako ne pojavljuju u medijima, jer imaju i previše svojih privatnih obaveza, i ne vole da se javnost meša u njihov privatan život. Javna je tajna da je cela srpska estrada od njenog supruga kupila lusuzna auta, i to na lizing, a zana se i da Drasgana voli lepa i brza auta, pre svega luksuzna. Ako je pratite na Instagramu, onda definitivno vidite luksuzna auta u njenoj blizini.

Nedavno je Dragana Mirković proslavila i svoj rođendan, a Mirko ju je počastio sa najnovijim izdanjem Rols Rojsa. Ono što je zanimljivo je to, da je na tablicama napisano “DON”.

 

Oglasi - Advertisement