Priča koja prikazuje zajednicu između žene i finansijski ugroženog supružnika služi kao dokaz trajne moći istinske naklonosti, naglašavajući važnost davanja prioriteta emocionalnoj vezi u odnosu na materijalnu imovinu.

Želja da se udate za bogatog muškarca koji može osvojiti i ispuniti svaku želju uobičajena je fantazija mnogih žena. Međutim, stvarnost često odstupa od ovih snova, otkrivajući nesavršenosti i izazove. Ipak, najvažniji faktor ostaje ujedinjujuća snaga istinske ljubavi između partnera. Upravo kroz to sočivo odvija se izuzetna priča Kragujevčanke koja pokazuje da kada je ljubav prisutna, beskrajne mogućnosti obiluju.

Evo njenog kompletnog priznanja:

Kada je u pitanju pronalaženje životnog partnera, nije tajna da žene imaju određena očekivanja. Mnogima je prioritet finansijska stabilnost, tražeći muža koji može da ih izdržava. Drugi pridaju veliku važnost fizičkoj privlačnosti, vjerujući da ako muškarac nije zgodan, automatski biva diskvalificiran. Ova osećanja moji prijatelji često izražavaju u šali.

Imao sam i svoje kriterije za budućeg mladoženju.

Jedan od ključnih aspekata za mene bila je njegova apstinencija od alkohola. Potpuno sam razumjela implikacije i nisam imala želju da imam partnera koji bi stvarao previranja i meni i mojoj djeci. Iako je to bio primarni uslov, nije bio jedini!

Pored sebe, željela sam čovjeka koji je posjedovao kvalitete posvećenosti, marljivosti i nepokolebljive posvećenosti. Naravno, nikada ne bih stupila u brak sa osobom prema kojoj ne gajim duboku naklonost.

Materijalna imovina mog dečka, poput stana, bogatstva, automobila ili imućnih roditelja, nikada mi nije bila od značaja. Možda moje nezainteresovanost za novac proizilazi iz činjenice da sam i ja iz skromnog porekla. Moja majka je sama odgajala mog brata i mene i vodili smo skroman život.

Nakon susreta sa NJEGOM, čovjekom koji će postati moj budući i doživotni partner, gospodinom Realom, naši putevi su se ispreplitali. Naša veza je bila nepobitna. Nakon godinu dana zajedno, doneli smo odluku da krenemo na put braka.

U poređenju sa savremenim standardima, njegov materijalni status smatran je osiromašenim. Odrastao u velikom domaćinstvu sa petoro braće i sestara, završio je školovanje na Avio-mehaničkom fakultetu, odslužio dvogodišnji vojni rok i zaposlio se kao vaspitač u srednjoj školi.

Boraveći u prostranoj porodičnoj kući zajedno sa roditeljima i braćom i sestrama, uživao je u udobnosti roditeljskog prebivališta.

Nakon naše skromne svadbene ceremonije, započeli smo bračni život kao iznajmljivači. Početnih pola godine bilo je posvećeno temeljitom upoznavanju jedni s drugima (kao što nikada ranije nismo bili u suživotu), doživljavanju povremenih napada ljubomore i nesuglasica. Upuštali smo se u debate o raznim temama, ali je naša ljubav jedno prema drugom ostala nepokolebljiva.

Nakon smrti njegove majke, bio sam svjedok rijetkog slučaja: prolio je suze. Naše putovanje se nastavilo dok smo primali djecu u svoje živote, posvećujući se rastu i dobrobiti naše porodice.

U potrazi za boljim zaposlenjem i povećanjem prihoda, tražio je bolji posao kako bi poboljšao udobnost naše porodice. I uspio je u svom poduhvatu. Iako smo vodili računa da ne rasipamo novac, takođe nismo imali nikakvih nedostataka.

Nakon što smo uspješno osigurali sredstva i stekli zemljište, krenuli smo u izgradnju kuće iz snova, uz pomoć skromnih kredita. I tako, život napreduje kako treba.

Naša porodica se možda ne uklapa u model idealne porodice, jer se suočavamo sa velikim brojem izazova kao i svaka druga. Međutim, ono što nam je zaista važno je da smo svi dobrog zdravlja, da napredujemo i ujedinjeni kao jedno.

Nakon sedam godina provedenih zajedno, mogu sa sigurnošću potvrditi da je on i dalje čovjek kojeg sam željela. Imajući priliku da selektujem ponovo, nesumnjivo bih ga odabrao još jednom.

Tokom ovih sedam godina, moja naklonost prema njemu se značajno produbila. Uvjeren sam da se mogu bezuslovno osloniti na njega, bez obzira na okolnosti. Očigledno mi je da gaji istu ljubav prema meni i našoj djeci i osjećam dubok osjećaj lakoće kad god sam u njegovom prisustvu.

Iako možda nismo bogati ili se smatramo “iznad prosjeka”, dovoljno smo sretni da smo slobodni od bilo kakvih finansijskih obaveza ili potrebe da tražimo materijalnu pomoć od drugih.

Jedan moj poznanik je nedavno stupio u brak sa bogatom osobom. Međutim, njihov odnos je opterećen stalnim razdorom. Muž izražava želju za nezavisnošću, često izlazi bez supružnika, upušta se u prekomerno piće i kocka i zanemaruje svoje porodične obaveze. S druge strane, supruga priznaje da bi razmislila da ga ostavi da nije njegovih pozamašnih primanja.
Izdržati takvu težinu je nešto što nikada ne bih mogao izdržati. Moj glavni prioritet je postizanje mira, dobro izbalansirano domaćinstvo i pouzdanog supružnika.

Zaključujući svoje iskreno osećanje, ova njegovana i zadovoljna žena je izrazila svoju doživotnu želju za istinskim partnerstvom, odanim mužem i radost podizanja prelepe dece. Oduvijek je razumjela da bogatstvo nikada ne može ispuniti ove težnje.

Oglasi - Advertisement