Ako ste jedni od onih koji misle da ništa ne može da zameni deterdžente i hemikalije u ribanju pojedinih površina u vašem stanu, pokušajte s penom za brijanje, ima da vidite neverovatan rezultat. Možda vam pena za brijanje nije prva stvar na koju pomislite kada je u pitanju čišćenje kuće, ali to sredstvo verovali vi ili ne, može i tekako da očisti površine.

Pena je poznata po svojoj kremastoj, nežnoj teksturi, što je čini iznenađujućim izborom za uklanjanje prljavaštine iz kuće. Taj proizvod koji je pre svega kozmetički, razlikuje se od bilo kojeg drugog komercijalnog sredstva za čišćenje pre svega po svojoj strukturi pa njegovo lagano nanošenje, pa samim time i čišćenje predstavlja zadovoljstvo a ne mučenje. Zatim soda i belo sirće su najbolje alternative komercijalnim proizvodima za čišćenje, ali kako se pena za brijanje može porediti?

Ona je savrđeno višenamensko sredstvo za čišćenje zbog svoje kombinacije sapuna, hidratantnih sredstava i drugih zaštitnih sastojaka. Ne samo da je jako efikasna u uklananju prljavaštine, već je i neverovatno jeftina. Pena za brijanje može da očisti vašu garnituru za sedenje i nije bitno od kojeg je materijala. Sam sastav pene omogućava da taj proizvod bude alternativa za čišćenje tapacirunga, i može da se koristi za uklanjanje mrlja u trenu.

Često je i dosta jeftinija ako se uzme u obzir da se za razliku od proizvoda koji su namenjeni za uklanjanje prljavaštine, ona može koristiti za mnogo više stvari. Malu količinu pene iscedite na površinu i unestite je u tkaninu pomoću četke, spužve ili krpe, kako biste podigli duboko ukorenjenu prljavaštinu. Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement