Danijela Vranić, srpska folk pevačica, poznata je kao “kraljica splavova”. Rođena je 7. novembra 1975. godine u Šapcu, a trenutno živi u mestu Koceljevo, nedaleko od Šapca. Počela je svoju karijeru nastupajući na beogradskim splavovima, klubovima i kafanama, često se pojavljujući i na privatnim slavljima. Sredinom dvehiljaditih stekla je veliku popularnost s izlaskom svog prvog albuma “Da ne vidi ona”. Šest godina kasnije, objavila je CD pod nazivom “Poželi me u ponoć”, ali je ubrzo nakon toga povukla se s domaće muzičke scene.

 

 

Nakon više od deset godina, mnogi nisu prepoznali pevačicu Danijelu Vranić. Konačno se pojavila u javnosti! Ekipa Kurira je uhvatila trenutak kada je pevačica bila u jednom restoranu u društvu menadžera Nenada Šipke, dugogodišnjeg saradnika sa izvođačima poput Indire Radić i Adila Maksutovića. Spekuliše se da planira povratak na scenu nakon dugog perioda pauze. Danijela je došla u kafić noseći belu, pletenu rolku, kosu je imala skupljenu u punđu, a na licu je nosila velike, crne naočare. Pogledajte koliko se promenila u poslednjih 10 godina.Danijela Vranić je bila jedna od najomiljenijih pevačica koja je svoj vrhunac doživela 2006. godine, izbijajući na vrh muzičkih lista. Postala je prepoznatljiva po hitovima poput “Voli me, ne voli”, “Da ne vidi ona”, “Ti mi nisi siguran” i “Bogata poznata”.

 

 

Njena izvedba balade “Niko kao ti” sa Acom Lukasom posebno se istaknula, a prisustvo navodno i Novaka Đokovića na njenim nastupima dodatno je uvećavalo njenu popularnost. Usledila su nagađanja o romansi sa Lukasom nakon ove saradnje. Pojedini izvori su tvrdili da je bila omiljena među “žestokim momcima”, kojima je često pevala na proslavama, iako je istovremeno odlučno odbijala njihova udvaranja. Njenu karijeru pratili su brojni skandali, s najvećim od njih kada je uhvaćena u vožnji pod uticajem alkohola 2012. godine.

 

Oglasi - Advertisement