Vole se i paze se, a ni teška finansijska situacija im ne pravi probleme, kao ni to što nemaju uopšte struje, već koriste agregat.

– Kad imam para, uzmem gorivo za agregat, kad nemam, sjedimo u mraku. Petoro djece ide i u školu. Ne radim nigdje skoro godinu dana, operisan sam, a bio sam i dva puta ranjen. Nisam više za neki težak rad – kaže Suad.

U doniranu kuću se preselio prije pet godina, ali priključak za struju još nije dobio, kaže da drva za ogrev ima. Žive od dječjeg dodatka, mada se trudi na sve načine da porodici obezbijedi bolje uslove za život

Suadu je preminula supruga, koja mu je rodila 10 djece, u januaru 2022. godine, nakon čega je ostao sam sa svim nasljednicima, dok je i njegovo zdravlje bilo ugroženo. Sa druge stane, Mirsada se razvela od muža nakon šest godina braka i sa kojim, takođe, ima dvoje mališana od 3 i 5 godina.

Oboje kažu da su se pri prvom susretu dopali jedno drugom.

– Prvi put sam je vidio na bazenima i odmah mi se svidjela. Kada sam vidio kako se ponaša prema djeci, još više me je privukla. Nikad ne bih mogao da budem sa starijom ženom, ni sa nekom mojih godina, samo mlađa – priznaje Suad.

Poslije svega osam dana veze je prešla da živi kod njega, i to bez znanja porodice. Iako je u početku bilo nesuglasica sa najmilijima, tvrde da je sada sve u najboljem redu, te da su prihvatili odluku da živi sa Suadom.

Nije joj smetala ni nezavidna pozicija sa novcem, niti je u jednom momentu pomislila da nađe “bolju priliku”.

– Navikla sam se fino, to nema veze sa godinama. Najviše mi se sviđa što je dobar i pošten. Ja sam se njemu prva javila, lijepo mi je sa njim i nemam problema sa porodicom. Sa djecom se slažem odlično, svi me zovu mamom. Sloga je najbitnija – kaže Mirsada.

“Nisam vidjela djecu pet mjeseci”
Priželjkuju da im se pridruže i njeno dvoje djece iz prvog braka, kada se završi brakorazvoda parnica.

– Najviše bi volio da bude sa svojom djecom, ja sam sve papire predao – kaže Suad, a njegova mlada partnera, koja ima samo 24 godina se nadovezala da “nije vidjela djecu pet mjeseci, jer joj bivši muž ne dozvoljava“.

Osvrnuo se i na komentare ljudi da je napravio previše djece, za koje nema uslova da ih odgaja.

– Djece nikada me može da bude previše. Uzmite u obzir činjenicu gdje bismo mi bili sad, da naši starci nisu imali puno djece. Imam u planu još djece, bar dvoje u ime ljubavi. Između mene i moja supruge je velika ljubav. Iako se svi čude zbog razlike u godinama, mi se od prvog dana nismo posvađali. Vlada samo takva sloga i između nas, i između djece i nje – smatra Suad, prenosi TV Krajina.

Oglasi - Advertisement