S obiljem dlaka na licu, Supatra Nati Sasupan stekla je titulu najdlakave žene na svijetu. Nažalost, zbog ove jedinstvene karakteristike, nazivaju je i “majmunskim licem” i “vučjom djevojkom”.

Dugo je Nati trpjela omalovažavajuće etikete kao što su “majmunsko lice” i “vučja djevojka”, ali konačno je pronašla izvor radosti u obliku svog zaručenog partnera.

Dana 5. kolovoza 1999. roditeljima je rođena Supatra Nati Sasupan. No, bili su zatečeni i strah kada su ugledali tek rođenu kćer. To je bilo zato što je rođena s prekomjernom količinom kose koja joj je potpuno zaklanjala lice.

Natina kosa bila je toliko bujna da joj je skrivala lice i tijelo, a njezin izgled liječnicima koji su je pregledavali bio je potpuno neviđen.

Tek mnogo godina kasnije Nati je dijagnosticirana rijetka bolest poznata kao Ambrasov sindrom, koja je dokumentirana samo u ukupno 50 slučajeva.

Sindrom poznat kao Ambras prepoznaje se po prisutnosti dlaka po cijelom tijelu, s izuzetkom tabana i dlanova.

Srećom za Nati, rođena je u obitelji koja je voli i duboko cijeni. Prema riječima njezine majke, “osjećamo se blagoslovljenima što je imamo kao člana naše obitelji.

Tijekom adolescencije, Nati su njeni kolege ismijavali i nazivali je “majmunsko lice”. Unatoč tome, nije mogla shvatiti zašto bi njezini vršnjaci davali takve komentare. Nati je sebe doživljavala kao tipičnu djevojku koja jednostavno ima više kose od drugih.

Nakon nekog vremena, Natino prisustvo među djecom postalo je prirodnije i prihvatljivije. Kao rezultat toga, postala je jedna od najomiljenijih učenica u školi.

Nakon mnogo introspekcije, Nati je prihvatila svoje stanje, priznajući da je neizlječivo. Odlučila je pustiti dlačice da prirodno rastu, osim lica koje je počela brijati tijekom tinejdžerskih godina. Kako je sazrijevala, njezino samopoštovanje i slika o sebi postajali su joj sve važniji. Unatoč tome, usput je pronašla i ljubav.

Trenutno je u braku s drugom osobom koju s ljubavlju naziva “onaj koga najviše volim”.

Naš je odnos započeo kao prijateljstvo, ali je na kraju prerastao u romantično partnerstvo. Ovu ljubav nikada nisam očekivao da ću doživjeti.

Nakon udaje odlučila je obrijati svu kosu s lica. Ovakav izbor rezultirao je vidljivošću njezina čela, očiju, nosa, usana i cijelog lica kao nikada prije.

Može se promatrati trenutni izgled teksta.

Oglasi - Advertisement