Možemo slobodno reći kako je svet prepun jako tužnih priča, a dovoljno je samo da odemo na neku od društvenih mreža i da pročitamo neku od životnih sudbina od nekih osoba za koje je jako teško poverovati da se mogu nekome desiti. Mi tako vam danas donosimo priču od izvesne Dragice R iz okoline Vlajeva, koja je još kao srednjoškolka imala strašnu nesreću i sudbinu. Jedan je dan došla kući, a njena majka je ležala bez svest na podu u kući, pozvala je hitnu pomoć, a oni su ustanovili moždani udar, zbog koje je pretrpela jako puno. Ostala je invalid 100 posto nije moga da radi, a Dragica se morlaa brinuti o majci, pa je morala jako brzo da nađe bilo kakav posao.

Dragica je otvorila oglasnik na internetu, pa je našla oglas za kućnu pomoćnicu, i pozvala je broj, a kada je došla na razgovor shvatila je da je u pitanju jedna jako bogata žena iz Valjeva, koja je igrom slučaj ostala bez vida, pa joj trba neko da joj pomaže. Međutim, za nju su kružile priče da je poprilično lošeg karaktera, i da se niko kod nje nije zadržao duže od mesec dana na poslu. došla je na razgovor, a odmah je rekla da joj se sviđa Dragicin glas, pa je rekla da je podseća na njenu unuku, a kada ju je Dragica upiotala gde je njena unuka, ona je mrzovoljna odbrusila da će imati 7 dana probnog rada.

Ona je već 4. dana primetila nešto čudno, a to da je na taj dan gospođa se zaključava u sobu jer joj ej taj dan poginula ćerka. dok je iduće jutro, u njenom krilu videlila skiku od jako poznate žene, za koju se ispostavilo da je njena ćerka za koju veruje da je poginula. Međutim, kada je malo bolje pogledala, shvatila je da je u pitanju njena majka, što znači d aje ona njoj unuka. Idući dan su se odmah preselile kod nje i Dragica i majka, tako da su sada jedna velika porodica.

 

Oglasi - Advertisement