U nastavku današnjeg članka, jedna jako emotivna priča koja će vas definitivno sve rastužiti. Naime, kada se ostari, to je stara urbana živa legenda, niko vas ne zove, niko vas ne spšominje, ljudi vaz izbegavaju i onda budete i više nego tužni. Najgore se se sve može nekako i podneti, ali kada vas rođeno dete ne obilazi i ne posećuje, e tu onda kreće prava tuga i tragedija. 

Mi vam tako danas donosimo jedan jako loš i žalostan slučaj koji se desio u Srbiji, a koji je najbolji primer naše današnje priče. Ako na sve to dodamo, da imamo jako puno napuštenih staraca koji žive u ruralnim područjima Srbije i Crne Gore, a koji živog čoveka ne vide mesecima, onda je tuga još veća. Mi vam tako danas donosimo priču iz sela berići, gde je izvesna Draginja koja danas ima 78 godina je doživela jedno jako neugodno iskustvo, koje se nikome nikad ne dese, a nekima možda jednom u životu.

Naime, nju su jedan dan došli da posete par noivinara a njoj je tako bilo drago, da se jednostavno nije mogla prestati da smeje u tim trenutcima. Ona je njima rekla, d aju je jednu noć probudilo šuškanje ispod prozora, a kada je upalila svetlo, videla je medveda. U roku od par dana ugradila je i metalne šipke na prozore od silnoga straha. 

Oglasi - Advertisement