Teodora Džehverović podelila je saznanja o tome kako se nosila sa anksioznošću.Posle otvorenog razgovora o estetskim korekcijama i priznanja da je prvu intervenciju imala sa 16 godina, Teodora Džehverović ponovno je stupila u interakciju sa svojim pratiocima. Na Instagramu je sada podelila sa svojim fanovima da se dugotrajno suočavala sa anksioznošću, pružajući im savet o tome kako se nosila s tim izazovom. Kada ju je jedan od pratilaca pitao “da li si ikada prolazila kroz faze anksioznosti i unutrašnjeg straha?”, pevačica je iskreno odgovorila:

 

 

“Da, jesam. Ono što mi je bilo od pomoći: Odbacila sam toksične osobe. Nažalost, trebalo mi je neko vreme da shvatim to, ali zahvaljujući nekim ‘znakovima pored puta’ koje mi je dragi Bog poslao, to sam postigla. Redovna fizička aktivnost. Praktikovanje posta i razgovor s Bogom”, započela je. “Naučila sam reći ‘ne’ u životu. Ne znači da sam to radila na grub ili odbojan način, već sam ljubaznim tonom objasnila zašto ne uživam u određenim stvarima i izrazila želju da ta osoba to razume na pravi način. Sunce je ono što isceljuje moju dušu”, dodala je.

 

 

Teodora je otkrila da je naučila da prihvati trenutke kada se oseća loše. “Negativnu situaciju ne posmatram kao konačan ishod, već kao prolazan period. Danas mogu da budem napeta i anksiozna, ali sutra ne. Život nije uvek lak, i važno je da prihvatim da ću se povremeno osećati loše, isto kao što uživam u trenucima kada mi je lepo”, dodala je pevačica. “Važno je razgovarati. Trebalo bi da izrazite svoje probleme – bilo sa terapeutom, roditeljima, ili prijateljima. Bitno je osloboditi se tereta. Ja plačem. Kada osetim potrebu za plakanjem, dozvolim sebi da plačem i oslobodim se. Izražavam svaku emociju. Pomažu mi određeni suplementi koji pozitivno utiču na raspoloženje i smanjuju anksioznost. Zahvalnost takođe igra važnu ulogu. Kada se molim za prolazne teškoće, isto tako se zahvalim kada je dobro. Kada odem na odmor, zahvalim se Bogu. Kada sam na ručku sa voljenima, osećam zahvalnost. Kada vidim svoju malu Doroteu, takođe izražavam zahvalnost”, izjavila je Teodora.

 

Oglasi - Advertisement