Ana Ivanović održava tradiciju proslavljanja i katoličkog i pravoslavnog Božića, pokazujući svoje umeće svestrane domaćice.

Ana Ivanović u svom domaćinstvu radosno slavi i katolički i pravoslavni Božić, što dovodi do marljivih priprema za predstojeće svečanosti 25. decembra, koje će radosno podijeliti sa svojim voljenim suprugom Bastijanom Schweinstaegerom i njihovim sinovima.

U svom nastojanju da ispoštuju praznične tradicije, Ana i Bastijan se svjesno trude da prihvate običaje iz različitih kultura. Ana je ovoga puta iskoristila priliku da demonstrira pripremu tradicionalne nemačke poslastice – slatkog hleba, uobičajenog jela koje se služi na Badnje veče u Nemačkoj.

Izražavajući iščekivanje predstojećih praznika, zadivljujuća teniserka je na Instagramu podijelila prekrasan komad prošlogodišnje praznične torte. Ona već može osjetiti očaravajući duh Božića.

Porodica bi se okupila da napravi tradicionalne božićne kolače, a u pripremu su se uključili i najmlađi. Bastijan i Ana radosno proslavljaju oba božićna praznika, kao i sve ostale katoličke i pravoslavne svečanosti, očito nalazeći veliko zadovoljstvo u ovim proslavama.

Anina reputacija vešte domaćice nije iznenađenje, jer ona preuzima na sebe da lično organizuje božićnu trpezu iz godine u godinu.

Oglasi - Advertisement