Fotografije koje su nedavno procurele na internetu jasno prikazuju izrazitu sličnost između Maje Marinković i njene majke, čak i kada je reč o načinu oblačenja. Jedina poznata informacija o Majinoj majci je da je radila na šalteru banke i da je bila veoma povučena osoba. U jednom trenutku, Maja otkriva da ju je majka napustila kada je bila vrlo mala, te da ju je odgajao njen otac.Priča koju je Maja podelila otkriva turbulentan život njene majke.

 

 

Navodno je Majina majka doživela gubitak sina nakon kidnapovanja, praćen dva spontana pobačaja, a zatim se rodila Maja. Prema rečima Same, odnos između njene majke i oca nije bio stabilan, ali su se kasnije pomirili. Takođe, Maja je napomenula da njena majka ima dečka koji je podržava. Nedavne fotografije na internetu jasno prikazuju fizičku sličnost između Maje i njene majke, što je izazvalo znatiželju javnosti.Maja Marinković, 25-godišnja starleta i dugogodišnja učesnica rijaliti šou programa “Zadruga” na “Pink” televiziji, stekla je popularnost zbog svoje lepote i atraktivnosti. Kroz svoj upečatljiv nastup u rijalitiju, postala je prepoznatljiva javnosti. Pored toga, Maja se bavi promocijom određenih brendova putem društvenih mreža, iskorištavajući svoju popularnost.

 

 

Pre ulaska u rijaliti, istakla je da je prethodno radila kao model, ali nije bila poznata široj publici. Maja je poznata i po brojnim plastičnim operacijama na licu i telu koje su značajno izmenile njen izgled.U svojoj drugoj sezoni u “Zadruzi”, Maja je zauzela peto mesto, iako nije bila istaknuta učesnica. U narednoj sezoni, postala je poznata po ljubavnoj vezi sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim je imala intimne trenutke pred kamerama. Njihova veza se okončala nakon izlaska iz rijalitija.

Oglasi - Advertisement