Od svih naših političara u regiji, nekako je poznato da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić taj koji najviše voli da se pojavljuje u medijima, te nije nikakvo čudo kada ga vidite na dvije, tri televizije u razmaku od samo nekoliko sati. On u svojim nastupima uvijek ističe veliki napredak Srbije pod njegovim vodstvom, mada je dosta onih koji mu baš i ne vjeruju i koji smatraju da stalno pretjeruje u svemu. Za nejga je sreća da ga vole penzioneri i ruralni dio Srbije i zbog toga stalno i dobija izbore, dok je u velikim gradovima Srbije situacija mnogo lošija za njega. Za njega se zna da se ženio dva puta, te da mu je prva supruga, Ksenija Vučić nedavno preminula, a ona je majka njegovoga sina Danila i kćerke Milice.

Sa sadašnjom suprugom Tamarom, Vučić ima sina Vukana, koji je tek krenuo u školu. Tamara inače radi u jednom ministarstvu, te je najviše posvećena svome sinu, i veoma rijetko se pojavljuje u javnosti, osim kada su u pitanju neki veoma važni diplomatski ili kulturni događaji. tako se prije par dana pojavila i na koncertu poznatog tenora Andre Botičelija i opet je svojim stajlingom privukla pažnju i zasjenila druge javne ličnosti kojih je bilo u velikom broju.

Tako se Tamara vučić pojavila na koncertu u svilenoj, teget plavoj haljini sa prugom u roza i bijeloj boji, a mnogima su najviše pažnje privukle njene pink cipele koje su baš izgledale idealno uz cijelu njenu odjevnu kombinaciju. mnogi modnis tručnjaci smatraju da su baš cipele te koje su Tamari dale idealan izgled, te jednu dozu ekstravagantnosti, a sve je upotpunila i sa izvrsnom šminkom i sa frizurom, koje su bile savršene.

 

Oglasi - Advertisement