Nika Tošić, mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, očarala je javnost još u ranom detinjstvu svojim jedinstvenim smislom za humor i izraženim interesovanjem za fudbal, čime je neosporno podsećala na svoju baku Divnu.Često su isticali da je Nika fizički gotovo identična Dušku, dok je njenu neposrednost i smisao za humor nasledila od bake Divne. S druge strane, Atina je uvek bila opisivana kao Jelenin “klon” kako po fizičkom izgledu, tako i po interesovanjima i karakteru.

 

 

Nedavno su Jelena i Nika posetile Milano, a fotografije koje je Jelena objavila na svom „Instagram“ profilu pokazale su Nikinu jednostavnost, zbog čega su je mnogi uporedili sa Jeleninom mamom Divnom, koja je preminula od teške bolesti pre gotovo pet godina.”Podseća na Divnu. Duša slatka”, “Divnu vidim u Nikinim očima”, “Mala Nika je tvoja mama Divna kopija” – samo su neki od komentara. Zaista, upoređujući fotografije Nike i Divne, primećuje se sličnost u blagom osmehu i toplom pogledu. Jelena, njena majka i ćerke su bile izuzetno bliske međusobno.Divna je iskorištavala svaki slobodan trenutak kako bi provodila vreme sa unukama, koje je neizmerno volela i čija imena je imala tetovirana na svojoj ruci. I dok fizički nije prisutna, Atina i Nika čuvaju divne uspomene na svoju baku, koje su zabeležene na fotografijama ispunjenim ljubavlju.

 

 

Nedavno je mlađa ćerka Jelene Karleuše podelila jednu od tih slika sa emotikonom slomljenog srca, jasno pokazujući koliko joj nedostaje njena baka Divna. Pored muzičke karijere, Jelena Karleuša se istakla i kao javna ličnost, često komentarišući aktuelne događaje i izražavajući svoje mišljenje putem društvenih medija. Njena harizma, samopouzdanje i hrabar stav često su bili predmet kontroverzi i privukli pažnju javnosti.

Oglasi - Advertisement