Verujemo da je svako od vas ponekad maštao šta kada bi pronašao torbu punu para,da li bi je zadržao za sebe ili bi jednostavno obavestio policiju o svemu tome? Vežini ljudi se to apsolutn nikada ne desi, a oni koji imaju takav događaj, u tim trenutcimam svašta prolazi kroz glavu. U većini slučaja tebaa da proradi savest i da se vrati ono što je izgubljeno, ali opet sa drge strane gledajući priče od osoba koje su vratile te pare, i ne zna se šta u stvari uraditi.

U jako velikom broju slučajeva, osobe čije su to zapravo pare, ne znaju reći niti hvala, budu neljubazne premaa osobi koja im je možda i život spasla. Međutim, šta kada banka ili neka osoba sa drugog kraja sveta uradi takvu grešku, da vama na račun jednostavno legnu neke paare, a vi nemate pojma od koga su one zapravo?

Upravo se to desilo ovom bračnom paru iz Australije, koji je jedno jutro doživeo jako prijatno iznenađenje po njih. Naime, porodici Wilijams je na račun leglo preko noći čak 120000 australijskih dolara, a oni uopšte nisu obavestili banku o toj grešci. Jednostavno su se opustili, i za samo 10 dana su potrošili blizu 107.000 dolara.

Međutim, onda je stiglo otrežnjenje, jer ih je banka obavestila da je ošlo do greške i da za jako kraatko vreme moraju da vrate sve potrošene pare. Šta biste vi uradili da ste na njihovom mestu?

Oglasi - Advertisement