Jedan od renomiranih pjevača sa prostora bivše Jugoslavije je Šerif Konjević, koji ima bogat repertoar pjesama. Zarađuje znatnu platu u hiljadama eura, a poznat je i po tome što prima velikodušne napojnice. Tokom nedavnog nastupa, mladić je pevaču stavio novčanicu na čelo, što ga je uznemirilo. Šerif Konjević je u odgovoru upozorio pojedinca da ne ponavlja takav postupak, ističući da neće primati novac na takav način bez poštovanja. Zatim je bacio novčanicu mladiću, izražavajući prezir prema tom gestu.

Nedavno snimljen video iz 2021. godine stekao je značajnu pažnju na platformama društvenih medija, bilježeći trenutak kada je pojedinac poznat kao “Kralj savjeta” odbio velikodušnu ponudu od 10.000 eura tokom živahne proslave u baru.

Šerif je, upitan o napojnicama koje prima na privatnim okupljanjima, odgovorio: “Više volim da ne razgovaram o tome. Kada večeram u restoranu, ljubazno zamolim da konobar preuzme račun. Ako neko želi da pokaže svoju zahvalnost , to je kolektivna gesta, srodna valuti. Iako može biti tema javnog uvida zbog snimka vjenčanja, to nije povezano s našim profesionalnim obavezama. Sredstva su data, a kako su utrošena nije moja briga. Ja sam isključivo fokusiran na ispunjavanje svojih obaveza i pružanje najbolje moguće usluge“, pojasnio je šerif za to vrijeme.

Nakon objavljivanja popularne pesme “Bela venčanica” 1982. godine, Konjević je stekao svoje prvobitno imanje, raskošnu vilu na Ilidži. Uvek je isticao da je neumorno radio kako bi zaradio svaki dinar i stekao sve ono što trenutno uživa. Međutim, tek je kasnije shvatio pravi razlog svoje posvećenosti – njegovu nepokolebljivu ljubav prema svojoj ženi.

Oglasi - Advertisement