Proslavljena folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je prodala luksuzan stan na Kopaoniku, koji je 1. januara bio potpuno useljiv. Poznato je da Ceca tokom zimske sezone često posećuje Kopaonik kako iz razonode, tako i radi posla, uključujući i nastupe. Ceca koristi svaku priliku da provede vrijeme sa članovima svoje porodice, te i da putuju koliko god je to moguće. Ni jedno ljetovanje ili zimovanje nije prošlo, a da oni nisu otputovali.

Međutim, više ne mora da brine o pronalaženju smeštaja po dolasku, jer je sada na sopstvenom imanju na Kopaoniku osnovala porodično utočište. Ranije je pevačica boravila u vrhunskim hotelima i apartmanima u okolini, ali da bi obezbedila maksimalan komfor, Ceca je donela odluku da investira u nekretnine u okviru ove očaravajuće zimske zemlje čuda, prenosi “Blic”. Njenim bližim ljudima je ovo također dobro došlo jer imaju priliku da se na neko vrijeme odvoje od svojih svakodnevnih oobaveza.

Ceca je već duže vreme planirala da za sebe i svoje najmilije obezbedi dom na Kopaoniku, a pred nastup 1. januara sledeće godine moći će da uživa u toplini sopstvenog boravka u ovoj popularnoj turističkoj destinaciji , koju je nedavno nabavila. Pojavljuju se spekulacije oko vlasništva nad Cecinom imovinom na Kopaoniku. U istoj zgradi u kojoj je Ceca kupila stan stanovao je najbolji Novak Đoković.

U kasnim satima, Ceca i njena bliska prijateljica, bivša voditeljka Biljana, snimile su snimak na kome sugeriše da su budne četiri noći zaredom. Tokom spota, pevačica je primetila: „Trenutno smo u mojoj rezidenciji, smešteni na prijatnom mestu na Kopaoniku“. Diva je tada otkrila da je Cecino imanje na Kopaoniku sada njeno stalno prebivalište.

Oglasi - Advertisement