Porodice Svetlane Cece Ražnatović i njene sestre Lidije Ocokoljić poslednje dve decenije žive pod jednim krovom na Dedinju. Lidija, koja je skoro 20 godina u srećnom braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, sa njim i njihovo četvoro dece deli prelepu vilu u Ljutice Bogdana. Imali smo priliku bliže upoznati porodicu Ocokoljić putem tv programa ”Ceca i deca”.

 

Kako je ćerka Lidije Ocokoljić, Helena, procvetala u zadivljujuću mladu ženu, počela je sve češće da se druži i posvetila vreme odlasku na probe tetkinog nastupa tokom prijema. Helena se ne samo našla među publikom, već je stala i pred kamere, iskoristivši priliku da podijeli svoja razmišljanja o odnosu sa tetkom. Tokom intervjua za Telegraf Jetset, Helena je otkrila da se povjerava svojoj tetki, a zatim dijeli tajne s ostatkom grupe.

 

U šali je upozorila majku da ne gleda, jer su njena tetka i Tasa te koje čuvaju sve tajne, a majci je ostavila da to sazna kasnije. Lidija Ocokoljić, Helenina ćerka, zaigrano je rekla ovu primedbu, dok je Ceca sa ponosom posmatrala svoju rođaku. Helena je otkrila svoju blisku vezu sa tetkom, ističući da joj se povjerava u svemu, što je dovelo do uloge tetke kao zaštitnice koja potom obavještava i uključuje njene roditelje, omogućavajući im da preduzmu potrebne radnje.

 

Ceca je potvrdila da tetke služe upravo toj svrsi. Slično kao što Helena deli snažnu vezu sa Cecom, i Anastasija i Veljko takođe dele duboku vezu sa Lidijom. Cecin sin je Lidiju stalno nazivao svojom drugom majkom, čak je otišao toliko daleko da je njeno ime trajno upisao na svoje telo.

Oglasi - Advertisement