U današnjem članku pišemo o domaćoj estrade. Tačno pre 45 godina čuvena pevačica Silvana Armenulić tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći, a ona je iza sebe ostavila supruga i ćerku Gordanu, koja je u tom trenutku imala je samo 12 godina. Jako se često Gordana isticala da joj je život bio veoma težak bez majka i da dan danas ne može da je preboli.

Pevačica Silvana je svoju mezimicu ćerku uvek vodila sa sobom gde god je mogla, pa su tako bile jako vezane jedna za drugu. Danas njena ćerka Gordana ima 58 godina, i profesorka je matematike u jednoj beogradskoj gmnaziji i ona ima dva sina. Tako se sada na društvenoj mreži tačnije na Instagram stranici koja je posvećena pevačici Silvani pojavila njihova zajednička slika, a na kojoj Silvana mazi ćerku po glavi. Inače, mnogi komentarišu da je Gordana nasledila lepotu od svoje majke i da i te kako liči na nju.

Da podsetimo, čuvena pevačica Silvana Armenulović je poginula 10. oktobra 1976 godine u jednoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd – Niš. Ova se nesreća dogodila kada se pevačica Silvana vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca. Također, sa pevačicom Silvanom su stradali i nejna sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Silvana Armenulić je bila uspešna i poznata pevačica narodne muzike i sevdalinki. Zbog svoje jedne životne odluke, ona je bila napuštena od cele porodice. Njeno pravo ime je Zehra Bajraktarević, a rođena je u Doboju u Bosni i Hercegovini, a sa svojih 13 godina je otišla živeti kod tetke u Sarajevo, gde se i zaposlila. Nakon nekog određenog vremena ona je počela da peva po kafanama, i tako na taj način počela da gradi svoju karijeru. Koje je vaše mišljenj o njenoj ćerci i da li vas ona podseća na Silvanu? Pišite nam u komentaru vaša mišljenja.

Oglasi - Advertisement