Na Pešteru tragičan događaj potresao je Balkan. Beživotno tijelo Nusreta Destanovića, osobe u srednjim godinama, otkriveno je u bunaru, otkrivajući mračnu priču dok su vlasti istraživale slučaj.

 

Prema službenom policijskom izvješću, Sead Z., koji je ranije bio oženjen Rijaldom H., identificiran je kao primarno osumnjičena osoba u vezi s ubojstvom Nusreta. Pretpostavlja se da je žrtva bila u emotivnoj vezi s Rijaldom H.

 

 

Prije incidenta naišli smo na zabrinjavajući niz poruka u kojima je počinitelj prijetio Rijaldi H. Naime, te su poruke sastavljene tijekom prethodne svađe u kojoj su sudjelovali Rijalda H. i Sead Z.

 

Nadalje, postoje uvjerljivi dokazi koji upućuju na to da su Rijalda H. i Sead Z. bili u društvu u restoranu koji se nalazi u Novom Pazaru u večeri kada se dogodilo ubistvo. Pogledajte uznemirujuće poruke u nastavku:

 

 

Istraga otkriva da je Nusret bio upleten u vještu shemu orkestriranu putem poruke poslane s Rijaldinog telefona, iako se sumnja da ona nije bila stvarni pošiljatelj.

 

U tragičnom preokretu događaja, pretrpio je ukupno 22 ubodne rane i na kraju doživio užasavajuću smrt kada je bezosjećajno bačen u bunar. Bez njegovog znanja, Nusret je namamljen u pomno osmišljenu zamku, pod lažnom izlikom da kreće na romantično putovanje sa svojom partnericom. Umjesto susreta s voljenom na dogovorenom odredištu, našao se pred grupom pojedinaca.

Oglasi - Advertisement