Slađa Parizoski je iznela javno pitanje upućeno Saši Popoviću. Na zvaničnom Instagram profilu muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” postavljena je slika kreativnog direktora Saše Popovića, uz poziv pratiocima da postave pitanje koje bi mu uputili da ga sretnu na ulici. Pitanje glasi: “Koje biste pitanje postavili Saši Popoviću ako biste ga sreli na ulici?” Brzo je reagovala bivša takmičarka i pevačica Slađa Parizoski, koja je ispala u petom krugu takmičenja i javno izrazila nezadovoljstvo, sugerirajući da je doživela nepravdu.

 

 

“Volela bih da mi objasni razlog zbog kojeg sam eliminisana u baražu, uprkos šest glasova i najboljim komentarima koje sam dobijala tokom celog takmičenja. Bilo bi korisno znati razlog, iako verovatno ne postoji, što i samim tim ne znam.” – odgovorila je pevačica ispod objave.

 

 

Pevačica je brzo reagovala za medije i otvoreno priznala da i dalje smatra da su rukovodioci napravili grešku. “Nemam ovlašćenje da nešto menjam. Poštujem i cenim priliku koju sam dobila, zahvalna sam Zvezdama Granda što su me predstavile publici širom sveta i stekla sam veliki broj obožavalaca. Nisam ljuta na Sašu Popovića jer je iskusan u ovom poslu, ali bilo bi lepo da znam zbog čega sam eliminisana, jer smatram da imam vrednost i da s mojom karijerom može da se napravi ozbiljan projekat. Dobijala sam divljenje od publike i poštovanje članova žirija, nisam imala nijedan negativan komentar. Čak i kao “punišna” pevačica, prihvaćena sam i voljena. U suštini, to je moja pobeda”, izjavila je Baš Slađa za “24sedam”.”Zvezde Granda” su postale prepoznatljiv brend na muzičkoj sceni, a mnogi uspešni izvođači su proizišli iz ovog takmičenja. Program je stekao veliku popularnost zbog atraktivnih nastupa, emotivnih trenutaka i neizvesnosti tokom takmičenja.

 

Oglasi - Advertisement