Mnogo je ljudi na svijetu sa strašnim bolestima za koje možda nikada nismo čuli. Autoimune bolesti su vrlo strašna kategorija, sve može poći po zlu, a lijeka nema. Kao što naziv govori, imunološki sustav griješi i napada naše tijelo, a ne uzrok bolesti. Jedna od najčešćih autoimunih bolesti je lupus, a s njim se u našim krajevima nosi supruga proslavljenog košarkaša Dejana Tomashevicha.

 

Jelena je otkrila da je njezina dijagnoza lupusa bila šokantna, ali isprva nije ni znala da ta bolest postoji niti o čemu se radi. Lupus je autoimuna bolest koja počinje napadati tkiva i organe oboljele osobe, a Jelenini simptomi nisu vidljivi. Uglavnom je to bilo zbog natečenih prstiju, za koje su joj liječnici dijagnosticirali lupus dok su živjeli u Španjolskoj, a potvrdili u Grčkoj.

Otkrila je da strahuje da neće vidjeti sina kako ide u školu. Trudi se da podnese svoju bolest tako da njena porodica ni ne osjeti da nije dobro, a oni joj pomažu koliko god je to moguće. Ukoliko vas interesuje više o simptomima i iskustvima koje Jelena ima, kliknite ovdje.

Oglasi - Advertisement