Jelena Karleuša je poznata srpska pop zvezda, estradna ličnost, dizajnerka i televizijska ličnost. Rođena je 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, Srbija. Karleuša je jedna od najpoznatijih ličnosti na regionalnoj estradnoj sceni, a tokom svoje karijere bila je poznata po kontroverznom stilu, muzičkom uspehu i javnom eksponiranju na društvenim medijima. Ona je takođe često sudija u muzičkim takmičenjima. Jelena Karleuša je i majka dvoje dece i ostaje značajna figura u javnom životu.Ove subote, Jelena Karleuša se prvi put pojavila u emisiji “Glee Show” na Kuril TV studijima, gde je u jednom segmentu programa dala komentare o nekoliko javnih ličnosti.

 

 

Sa svojim prepoznatljivim stilom, izrazila je interesovanje za neke, dok je za druge pokazala simpatije.  „Tea Tairović? Je li ovo Bijonse? Ko je ova osoba? Isto važi za Tia Terovich. Da li treba da otkrijem koji je photoshop korišćen? Kada je vidim, asocira me na albansku muziku jer je poznata po izvođenju albanske muzike… Drugu i treću asocijaciju ću preskočiti…Nije mudro iznositi svoje mišljenje o ovom čoveku. Marina Tukakovich je moja dobra prijateljica, i bila bi veoma razočarana kad bi saznala šta ovaj čovek radi u njeno ime. Bez sumnje.

 

 

U poslednje vreme, počeo sam malo da cenim Nućija jer znam da stoji iza toga “malog zuba” (Vojaž, urednik). Posebno volim tog malog, ali u poslednje vreme, nakon što je spomenuo Seku u jednoj pesmi… nema sumnje da je stekao sve simpatije koje sada ima. Ta gesta mi je osvojila srce. Maya Berović – Facebook plus loša plastična operacija. Moj odnos s njom je bio takav da su njeni novi prijatelji negativno uticali na nju.Aca je legenda. Bio je sinonim za hitove, koncerte i dugotrajnu karijeru… oda njemu. Uvek smo u dobrim odnosima. Ponekad bi neočekivano pokucalo na vrata i kasnije bi se pokajao. Ne mogu da mu zamerim.”

 

Oglasi - Advertisement