KOliko puta ste se samo probudili okupani znojem, sa saznanjem da ste u toj istoj noći sanjali pokojnika koji vam je bio jako drag? Najgore je od svega kada sanjate nedavno preminule majku, oca, ili čak sestru ili brata te bliske rođake. Nekada ti snovi znaju biti itekako upečatljivi da celi taj dan razmišljate o toj osobi. Neki od nas se definitivno pitaju, pa zašto sam ih sanjao? Da li je to neki znak, ili jednostavno onaj mali klik u mozgu?

Upravo o toj temi govorimo o nastavku našeg današnjeg članka. Jednostavno, sve je stvar svesti, i ponekaad smo u tooku dana jednostavno bili opterećen razmišljanjem o toj osobi, i onda je jednostavno normalna stvar da nam se ta ista osoba projicira u našim samim snovima. Isto tako, prema mišljenjima stručnjaka koji se bave stanjem svesti, veruju da je u piitanju da pokojnik jednostavno dođe u san da vam kaže, da je njemu dobro tamo negde, i da nema jednostavno razloga da se toliko brine o njemu.

Također, premaa njihovom mišljenju, ima i opcija da jednostavno neke stvari su ostale neraščišćene između vas dvoje, ali ipak želi da vam kaže da je sve oprošteno, i da nema razloga za brigu i za grižnju savesti. Poruke koje on vama šalje su više stvar telepatije i psihe, nego što je u pitanju sama psiha, tako da nema razloga za brigom. Međutim, sanjanje pokojnika također može biti dobro, da se krene dalje i da se proces žaljenja svede na minimum. Vaša mišljenja o svemu?

Oglasi - Advertisement