Od svih političara u našem regionu kojih ima jako puno, najpoznatiji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji obožava da se pojavljuje u  medijima i nije rijetkost da ga vidite istovrmeno i na dva ili tri različita TV kanala. On uvijek ističe koilko je Srbija napredovala pod njegovim vođstvom i naziva svoju državu ekonomskim tigrom u regiji mada mnogi misle da pretjeruje.

Vučićčje čovjek kojeg vole penzioneri i ruralni dio Srbije i uvijek će imati njihov glas na izborima dok je situacija puno drugačija u velikim gradovima. Kada je u pitanju njegov privatni život on se ženio dva puta i iz prvog braka sa novinarkom Ksenijnom Vučić koja je nedavno iznenada preminula ima dvoje djece, sina Danila i kćerku Milicu.

U braku sa sadašnjom suprugom Tamarom ima sina Vukana koji je tek krenuo u osnovnu školu. Tamara je zaposlena u jednom ministarstvu i jako je posvećena scvome sinu te se rijetko pojavljuje u javnosti osim kada su neki jako važni protokolarni ili kulturni događaji u pitanju. Ona se tako pojavila na koncertu koji je u Beogradu održao Andre Botičeli i opet je svojim stajlingom privukla pažnju i zasjenila druge javne ličnosti kojih je bilo u velikom broju.

Ona je na sebi imala svilenu teget plavu haljinu sa prugom u roza i bijeloj boji a ono što je privuklo pažnju svih su bile njene cipele koje su bile pink boje i koje su izgledale šik i cijelu odjevnu kombinaciju su podigle na viši nivo. Svi modni stručnjaci se slažu da su upravo njene cipele jednostavnom outfitu dale jednu dozu ekstravagantnosti a sve je upotpunila šminkom i frizurom koje su joj odlično pristajale.

Oglasi - Advertisement