I ovog vikenda, kao što i sami možete da vidite fokus će da bude na vezama i to što se tiče naših estradnih zvezda. Mnogo je popularnih brakova u poznatom ssvetu, bar što se tiče balkana, Željko i Jovana Joksimović, Zorica i Kemiš, Brena i Boba Duško i Jelena Karleuša samo su neki od njih, i oni itekako dobro se drže bez obzira na silne probleme sa kojima se nose, a koji svet šou biznisa donosi sa sobom. Mi tako danas govorimo kao što i možete zaključiti po samom naslovu o Snežani Đurišić i njenom dečku Vanji Milošević, popularnim beogradskim zubarom, sa kojim je u vezi poslednjih 5 godina.

On je od nje mlađi čak 11 godina ali su imali jako turbulentne prethodne 3 godine. Naime, verujemo da se svi sećate afere kada je pre dva leta uhvaćen u prepisci sa jednom studenticom Iz Beograda, aa kada je ista izašla u javnost svi su bili preneraženi šta je pisao o svojoj tadašnjoj partnerki. Naime mladu devojku j enavlačio na se ks, a za Snežanu Đuričić je govorio da je ostarela, i da od nje u krevetu nema ništa više. Đurišićka je i pored javne sramote, odlučila da preko svega pređe, te je i dalje ostala saa njim u vvezi.

Pre par dana je izašla i nova fotkaa, kaada je saa Beogradskog aerodroma Nikola Tesla Vanja došao u svom džipu u društvu puno mlađe plave dame, a koju je na kraju i poljubio i otišao na let. Ona se odvezla sa njegovim džipom, a sada se i Snežana oglasila te je rekla da je u pitanju najverovatnije neko od njegove rodbine, i da u potpunosti veruje svome paartneru. Šta vi mislite o ovoj više nego burnoj vezi?

Oglasi - Advertisement