Glavna vijest u svim regionalnim medijima protekla četiri dana bio je stravičan masakr na Cetinju u Crnoj Gori, kada je pomahnitali ubojica Vuk Borilović ubio 11 i ranio 6 prije nego što ga je na kraju ubio ubijeni civil Nenad Karudrović.

 

Prve žrtve bile su stanarka Borilović Nataša i njeni sinovi Mašan i Marko, stari 8 i 11 godina, dok njihov otac Miloš nije bio kod kuće. Miloš Martinović, koji je izgubio suprugu i dva sina, trenutno je pod policijskim nadzorom jer se procjenjuje da bi obitelj ubojice Borilovića mogla biti suočena s krvavom odmazdom, javljaju srbijanski mediji. Naime, ubojica je sa suprugom i troje djece prije stravične krvave operacije otišao na more u Herceg Novi, od tragedije nitko ne zna gdje su, svi misle da je obitelj ili ih je policija sklonila na sigurno.

Kako je za meedije rekao nacelnik stanice kriminalisticke policije za suzbijanje krvnih delikata u Crnoj Gori Srdan Karic porodica Borilovic se nalazi na sigurnom i policija preduzima sve mjere da supruga i djeca Vuka Borilovica budu bezbjedni jer oni ne snose nikakvu krivicu za Vukov zlocin. On je rekao i da ocekuje da ovaj postupak policije razumiju i porodice ožalošcenih ali i svi gradani Cetinjai bez obzira na tugu i bol koji svi osjecaju moraju biti svjesni da oni nisu krivi za zlocin koji se dogodio. Umrlica koju je dao Miloš Martinovic daje indiciju da bi on mogao da primjeni krvnu osvetu a poslije toga i da sebi oduzme život. Ostatak procitajte ovdje.

Oglasi - Advertisement