Zdravko Čolić je sa 72 godine neosporno jedna od najpoznatijih ličnosti na našim prostorima. Sa karijerom dugom preko pedeset godina, nastavlja da bude jedan od najomiljenijih pevača u regionu. Pored svog uspješnog profesionalnog života, neizmjerno je ponosan na svoju porodicu. 2001. godine razmijenio je zavjete sa svojom voljenom Aleksandrom, a njihova sreća je dostigla vrhunac rođenjem ćerki Une i Lare.

Dok Zdravko ima status istaknute poznate ličnosti, svjesno je odlučio da čuva privatnost svog privatnog života, rezervirajući je isključivo za sebe. Samo oni koji ga intimno razumiju imaju saznanja o njegovom ponašanju daleko od očiju javnosti. Sandra Đuretić, renomirani kuvar i food bloger, imala je izuzetnu čast da radi u popularnom restoranu u Beogradu u koji Zdravko Čolić često posećuje. Ne samo da je imala privilegiju da svakodnevno priprema obroke za pevačicu, već je jednim gestom uspela da otkrije autentičnu suštinu ovog kultnog muzičara.

Uvijek zračeći radosnom i ljubaznom aurom, ne samo da je posjećivao establišment već je uspostavio duboku vezu sa običnim pojedincima, dosljedno ih pozdravljajući iskrenim osmijehom. Sandra postaje svjesna da je svaki Čolin posjet restoranu popraćen posebnim gestom zahvalnosti prema vrijednom kuhinjskom osoblju. Ovaj poseban postupak ga razlikuje od drugih poznatih ličnosti koje zanemaruju takvo promišljeno ponašanje. Nadalje, Sandra otkriva omiljeno jelo u kojem Čola uživa.

Kad god bi posjećivao restoran, njegov dosljedan zahtjev je bio da ga informišu o dnevnom izboru regionalnih delicija. Posebno su ga oduševile stručno napravljene, svježe pečene kiflice i vrhunski pršut koji sam pomno pripremio. U brojnim prilikama dolazio je u pratnji svojih najmilijih, a povremeno bi naručivao telefonom, odlučujući da je preuzme kasnije. Iako je naš objekat specijalizovan za tradicionalnu, nacionalnu kuhinju, naš asortiman savremenih slastica je izostao; ipak, oduševili smo se predstavljanjem slatke, domaće, lijene pite koja izaziva nostalgiju, poznatu kao krempita, ukrašenu slatkim orasima. Sandra je pronicljivo primijetila da je njegova naklonost prema ovim ponudama duboka.

Oglasi - Advertisement