Rijaliti učesnik Lepi Mića do sada je u rijalitijima proveo tačno 1.900 dana! Bio je u devet rijalitija, a kako kaže, sprema se i za deseti. On tvrdi da se u rijalitiju takmiči zbog novca i da sve što zaradi daje ženi, sa kojom je u braku smo 33 godine.

– Računao sam, do sada sam u rijalitijima proveo 64 meseca, odnosno 1.900 dana! Bio sam u devet rijalitija i spremam se za deseti! Rešio sam, ulaziću u “Zadrugu” sve dok budem zdrav i vitalan. Ma umreću u rijalitiju! – započinje pevač priču i objašnjava zašto voli da živi na Pinkovom imanju u Šimanovcima.

– Ulazim u rijalitije zbog zarade, novac me motivše. Ja tamo radim za mesečnu platu, koja nije mala, i sve pare dajem ženi! Ona je moja najveća podrška, srčano me bodri dok sam unutra. Shvata da je to moj posao. Jedino ne voli kada psujem, ali razume da je to šou-program… Meni stvarno ne pada teško rijaliti. Zdraviji sam i oštroumniji od svih koji su se do sada našli u “Zadruzi”. Psihički sam jak, nikad nisam imao krize i umem da igram igru. Jak sam kao beton i nijednom mi se nije desilo da puknem, jer sam za rijaliti spreman kao zver!

Lepi Mića kaže da ga neki ljudi doživljavaju kao uobraženog, bahatog i bezobraznog pevača, a on tvrdi da je vredan, radan i da nikad nije glumio i predstavljao se da je ono što nije. On se priseća svog prvog rijalitija i otkriva kako se tada osećao.

– Odrastao sam u Sarajevu, tamo sam išao u školu i proveo jedan deo života s ocem i majkom. Bilo nas je petoro dece, nažalost dve sestre su preminule odmah na rođenju, pa je ostalo nas troje – brat, sestra i ja. Roditelji su držali ugostiteljski objekat, a ja sam im od malih nogu pomagao, ništa mi nije bilo teško. Tamo se rodila ljubav prema kafani. Posle osnovne upisao sam srednju ugostiteljsku školu, smer za konobara. Kasnije sam završio i višu školu, ali nikad se nisam hvalio obrazovanjem. Mislim da je u životu jedino važno kakvi smo ljudi…

Oglasi - Advertisement