Nikola Đuričko i njegova porodica su se preselili u Ameriku, a sada imaju svoj novi dom u Los Anđelesu.Nikola Đuričko, čuveni glumac poznat po svojim ulogama u brojnim domaćim televizijskim i pozorišnim projektima, stekao je globalnu prepoznatljivost kada je dobio ulogu u popularnoj Netflix seriji “Stranger Things”. Zbog ove prilike, odlučio se za preseljenje u Ameriku, zajedno sa suprugom Ljiljanom i decom.

 

 

Po dolasku na drugi kontinent, njihov prvi dom u Americi bio je skroman stan, ali sada su stvorili raskošnu kuću na dva sprata sa savremenim nameštajem.Šareni prekrivači, plave police, tepih s uzbudljivim uzorcima i veliki televizor – sve ove elemente možemo videti na slikama koje Nikola deli na društvenim mrežama. Nedavno je otkrio kako izgleda svakodnevni život porodice Đuričko u Los Anđelesu. “Zajedno doručkujemo, Ljilja odvodi Đorđa u školu koja je blizu, dok ja vozim Nađu do njene škole. U kolima slušamo audio materijale za učenje španskog jezika. Zatim obavljamo svakodnevne obaveze, pripremamo se za vozački ispit, istražujemo grad, bavimo se administracijom, čitamo scenarije, družimo se s prijateljima… U suštini, kao i svi drugi”, izjavio je Nikola u jednom intervjuu za “Gloriju”.Đuričko je ostavio snažan utisak kada se pojavio u Beogradu, reprizirajući ulogu Gojka si*e u nastavku filma “Munje”. Dodatno je impresionirao kada je predstavio svoj muzički bend i debitantski album.

 

 

“Sastav benda formiran je pre otprilike dve godine kada smo dobili tu ideju. Volim ovu ideju – Džoni Midnight trio, mi smo kao bend iz Los Anđelesa, poput Rage Against the Machine ili Red Hot Chili Peppers, i zaista sam ponosan na to. Prošle godine smo završili snimanje albuma, a sam početak benda datira od pre dve godine”, objasnio je Đuričko na promociji. Nikola je istaknuti frontmen, peva i svira gitaru, te je takođe autor dve pesme, dok ostatak benda čine Srđan Milenković na bubnjevima i Saša Panić Meksiko na bas gitari.

 

Oglasi - Advertisement