Marija Šerifović je sasvim sigurno najpopularnija pop pjevačica u regiji posljednjih godina i na njenim koncertima se uvijek traži karta više što je ogroman uspjeh u vrijeme kada estradom vladaju folkeri i narodnjaci.

 

Ona je poastala poznata i u svijetu nakon što je sa svojom pjesmom Molitva odnijela pobjedu na Eurosongu i tako ovo prestižno takmičenje dovela i u Beograd. Marija je več godinama i član žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda a koliko je dobar Mentor pokazuje i to što su njeni takmičari najviše puta odnijeli pobjedu. Partner. Partner.

 

Marija je jako duhovita osoba koja nema dlake na jeziku i koja je popularna i na internetu a njen jutjub kanal koji je otvorila u vrijeme pandemije korona virusa ima mnoštvo pretplatnika.

Kada je u pitanju njen stajling on je skoro uvijek isti i Mariju ćete uvijek vidjeti obučenu u pamučnu majicu ili košulju i pantole pa je mnoge izneadila njena fotka koju je postavila na Instagramu a na kojoj ima haljinu.

Pošto je ljeto i veliek su vrućine i Marija kao i svi drugi traži način da se rashladi pa su osvanule i njene slike sa bazena i mora gdje ima na sebi dvodjelni kupaći kostim i svi su oduševljeni ovom njenom transforamcijom pa su se komentari sa komplimentima samo nizali.

Oglasi - Advertisement