Miljana Kulić i dalje se nalazi pod budnim okom lekarskog tima Kliničkog centra Srbije, u kome se nalazi otkad je prebačena iz Niša.

Kao i prethodnih dana, Miljana i dalje, usled želje za cigaretama, pravi haos i zadaje velike muke bolničkom osoblju, koje se trudi da joj pomogne.

Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, danas je tokom dana kod Miljane u poseti bio i konzilijum psihijatara, koji su s njom porazgovarali i na osnovu toga procenili kakvi će biti njeni dalji koraci tokom lečenja u ovoj ustanovi, s obzirom na agresivno ponašanje koje ispoljava zbog nikotinske krize, u kojoj se nalazi već danima.

– Miljana je agresivnija iz dana u dan. Traži stalno duvan, kafu, hoće da jede. Preti da će da skoči s prozora, da će pobeći kući… Zbog svega toga, lekarski tim sa poluintenzivne nege je morao da potraži pomoć i da se konsultuje s kolegama s psihijatrije, pa je odlučeno da oni dođu, porazgovaraju s njom i da vide koju dodatnu terapiju mogu da joj prepišu s obzirom na to da joj je sada ustanovljena i dijagnoza insomnije, ali i njeno ponašanje i postupke u prethodnih nekoliko dana – ispričao je naš izvor, te dodao da su lekari od Marije zatražili da dostavi dokumentaciju o ranijem Miljaninom psihijatrijskom lečenju.

Oglasi - Advertisement