Valentino haljine su prisutne posvuda! Lidija Đukanović, supruga bivšeg crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, očigledno živi po tom principu. Učestvovala je u krunisanju kralja Charlesa u svečanoj haljini koja je vredna iznosa od neverovatnih 11.000 dolara.Milo Đukanović i njegova supruga Lidija prisustvovali su prošle godine krunidbi britanskog kralja Charlesa III i njegove supruge Kamile u Westminsterskoj opatiji u Londonu. Đukanović je izrazio svoju veliku privilegiju da predstavlja naciju na ovoj značajnoj ceremoniji putem objave na svom verifikovanom Twitter nalogu, uz kolekciju fotografija koje dokumentuju događaj. Lidijina haljina koju je nosila tokom ovog događaja privukla je pažnju svih, a mediji u Podgorici su primetili da Lidija Đukanović i dalje sledi praksu oblačenja u luksuznu odeću.

 

 

Tokom ceremonije nosila je impresivnu žutu svilenu haljinu poznatog modnog brenda “Valentino”, a procenjuje se da vredi nevjerojatnih 11.000 dolara, što je skoro 10.000 eura.Nesumnjivo, prva dama Crne Gore je i u prošlim svečanim prilikama birala haljine ovog izuzetno skupog brenda. Tokom posete Parizu pre dve godine, Lidija i njen suprug Milo imali su priliku prošetati u izvanrednoj haljini ove renomirane modne kuće, čija je cena tada iznosila zapanjujućih 3500 eura. U svojoj video poruci finalistima takmičenja o prijateljstvu između Indije i Crne Gore, Đukanovićeva supruga je pokazala svoju naklonost skupom i sofisticiranom oblačenju, oblačeći izuzetno skupu haljinu. Na tom događaju, Lidija Đukanović je još jednom demonstrirala svoj besprekoran osećaj za stil, noseći haljinu “Valentino” vrednu više od 5.000 eura, koju je upotpunila odgovarajućim remenom istaknutog brenda čija cena premašuje 820 eura.

 

 

Prema podacima Agencije za sprečavanje korupcije, Milo Đukanović prima mesečnu platu od oko 2400 eura, dok njegova supruga zarađuje oko 1000 eura. Ovu informaciju prenosi podgorički portal Borba, koji takođe navodi da je prosečna plata u Crnoj Gori za mart mesec iznosila 781 euro. Lidija Đukanović se poslednjih dana marta istakla na predizbornom skupu u Nikšiću noseći izuzetno raskošnu ogrlicu. Ovaj izuzetan komad nakita, priznatog brenda “Kartje”, procenjuje se na neverovatnih 15.000 eura. Lokalni mediji su izvestili da je prva dama Crne Gore nosila dijamantsku ogrlicu čija se tačna vrednost procenjuje na 15.628 eura, prema dostupnim informacijama na internetu.

 

Oglasi - Advertisement