U petak popodne na Cetinju u Crnoj Gori se desio pravi masakr kada je pomahnitali ubica Vuk Borilovic usmrtio 11 osoba a ranio šest a njegov krvavi pohod je prekinuo civil Nenad Kaluderovic koji se jucer pojavio u tužilaštvu gdje je saslušan a nakon toga je pušten na slobodu.

 

Gradani Cetinja su u šoku i svi se pitaju koji je razlog bio da Vuk zavije u crno cijelu državu. Mještani smatraju da je on imao pomracenje uma a da je okidac za takvo njegovo stanje dogadaj koji se desio kada je on imao 15 godina i kada se izgubio u šumi u lovu. Tada ga je napao i medvjed i jedva je izvukao živu glavu a kako kažu tada je i osijedio preko noci.

Još jedna trauma koja se desila u njegovom životu je samoubistvo koje je pocinio njegov rodeni brat i sve to je uticalo na njegovu psihu mada to nije nikakvo opravdanje za užasan zlocin koji je pocinio. Kako mještani pricaju Borilovic je 2003. godine kada je imao samo 15 godina sa svojim lovackim društvom otišao u lov u šumu u blizini Budve. Na kraju dana svi lovci su se vratili kuci osim njega pa je pokrenuta i potraga koja je prekinuta kada je pala noc pa je opet nastavljena sljedeci dan.

 

Ujutro su ga našli iznemoglog i umornog a zapanjili su se kada su vidjeli da mu je kosa u potpunosti sijeda. On im je ispricao da ga je napao medvjed i da je jedva izvukao živu glavu i tada je sasvim sigurno doživio veliku traumu.

Oglasi - Advertisement