Bio sam na dijalizi, umirao, a ovo drvo me doslovno vratilo iz mrtvih. Doktori nisu mogli vjerovati, ali ovo je 100% efikasno i pritom nije skupo.

Pisao nam je Milorad iz Olašja: Prošao sam operaciju zbog malignog tumora bubrežne medule i izgubio jedan bubreg. Drugi bubreg radi sa samo 40% funkcionalnosti, a i dalje imam problema s krvlju, vjerujem da to nije rijedak slučaj među vašim čitateljima.

Doktor mi je preporučio dijalizu kako bi se eliminirale toksične tvari koje moji preostali bubrezi ne mogu učinkovito izlučiti, kako ne bih završio na listi za transplantaciju, što bi dalje moglo utjecati na moje zdravstveno stanje. Ova situacija predstavlja ozbiljnu prijetnju mom životu.

Čuo sam o drvetu (rujevini) koje se smatra najefikasnijim u slučajevima slabosti bubrega, tijela, mokraćnih puteva i krvi. Stoga sam, za samo dvije marke (1€), pronašao pristupačnu vreću sjeckanih grana.

Grane treba napraviti od snažnog, kvalitetnog drveta, izrezati ih iz zdravog stabla i napuniti sokom kako bi grane zadržale svoje prirodne sokove. Kada se osuše, dobit ćete visokokvalitetan crno-bijeli čaj s jakim okusom. Ovaj čaj obogaćuje svaki obrok i pojačava proces ozdravljenja organizma u vrlo kratkom vremenskom roku.

Oglasi - Advertisement