Nakon 50-te godine, kada mladost i ljepota postanu manje važni, gdje bi žena trebala tražiti sreću? Evo odgovora!Mnogi su zainteresirani saznati gdje žena može pronaći sreću nakon ulaska u 50. godinu života i kada mladost postupno blijedi. Odgovor na to pitanje ponudila je poznata glumica. Brigitte Bardot je mnogima poznata kao jedna od najpopularnijih glumica 1950-ih i 1960-ih, no 1973. godine se povukla iz svjetla reflektora malo prije svog 40. rođendana.

 

 

U godinama koje su uslijedile, francuski aktivist postao je poznat po svojem zalaganju za zaštitu životinja, postavši pritom kontroverzna figura. Nedavno je Bardot kažnjena zbog poticanja rasne mržnje nakon što je opisala stanovnike francuskog otoka Reunion u Indijskom oceanu kao “degenerirane divljake”. Kao ikona i muza mnogih žena, iskreno govori o tome kako je osjećala kada ju je mlađa i ljepša žena zamijenila na vrhuncu njezinog slavnog života. Za žene starije od 50 godina, kada ljepota i mladost počnu blijedjeti, kada im muškarci manje obraćaju pažnju, i kada se njihova djeca osamostale i kreiraju vlastite živote, nije jednostavno ponovno pronaći sreću. Sve ovo život, kako ističe svezazenu.net.U toj fazi mnoge žene doživljavaju depresiju, a neke čak posežu za različitim plastičnim ili estetskim zahvatima kako bi povratile mladolikost. No, bez obzira na promjene na usnama ili nosu te pokušaje uklanjanja bora, mladolikost se ne može potpuno vratiti. Bardot priznaje da je prošla kroz mnogo uspona i padova u životu, te da su postojali teški trenuci kada je izgubila jasnoću oko svrhe svog života. Često je plakala, ne nalazeći utjehu, ali na kraju je odlučila prestati sa samosažaljenjem i prihvatiti svoje godine.

 

 

Svjesna je da žene imaju mnogo razloga za sreću i da mogu uživati u životu i sa 50, pa čak i sa 80 godina. “Treba cijeniti male stvari”, istaknula je. Život treba proživljavati u trenucima poput izlaska sunca i zalaska sunca, putovanja biciklom uz omiljenu glazbu u ušima i vjetar u kosi. Važno je doživljavati radost plesa pod kišom, smijati se dok trbuh boli, uživati u omiljenim pjesmama, dobrim knjigama, osmjesima bez posebnog razloga, dugim razgovorima, kolačićima i čaju. Žene bi trebale shvatiti svoju posebnost i cijeniti da svaka godina donosi nešto jedinstveno. Također, važno je zapamtiti da su žene poput vina – s godinama postaju samo bolje!

 

Oglasi - Advertisement