Prije otprilike dvije godine preminuo je poznati folk pjevač Bor Drljača čija je posljednja želja bila da bude pokopan pored supruge Verice na groblju Nova Bežanija. Verica je počinila samoubojstvo, a Bora nikada nije uspio pronaći pravi razlog, jer je umjesto oproštaja ostavila poruku u kojoj je napisala da ne može više.

 

Nakon što je Verica pronađena obješena u parku pored hotela Jugoslavija, pjevač je u svakom intervjuu isticao koliko mu nedostaje supruga i koliko mu je žao što nije znao razlog njenog samoubojstva. Paula je rekla da je prije pokušala samoubojstvo i da ju je našla bez svijesti na podu nakon što je popila šaku tableta. Odmah ju je odvezao na Hitnu, gdje su je spasili ispiranjem želuca.

Drljača misli da njegova žena nema ništa, a sve što poželi. Sve planove koje su imali i zacrtali sebi su ispunili i kada je trebala da uživa u svemu ona je jednostavno izgubila volju za životom. Kada je drugi put pokušala da izvrši samoubistvo u cemu je na kraju i uspjela Verica je Bori ostavila oproštajno pismo u kojem su bile samo dvije recenice:

 

” Mnogo sam se umorila, izvini. Cuvaj mi decu.” Nedugo zatim je policija pronašla obješenu u parku a on nikada nije želio da procita policijski izvještaj jer je jedino bilo važno to što nje više nema. Šta vi mislite o svemu ovome?

Oglasi - Advertisement