Bivši menadžer i dobar prijatelj Nina Rešića Nermin Ademović bio je jedan od rijetkih koji je uz pop zvijezdu ostao do posljednjeg dana njegovog života. U jednom trenutku, frustriran što svi “kače” njegovo ime i želeći sebe promovisati, odlučuje ispričati svoju priču i stati na kraj pričama o pokojnom Nini. Ademoviću je, kako je rekao, prije svega izazov bila Ninova kćerka Sandra Rešić, koja se takmičila u Zvezdama Granda. “Ne mogu više slušati laži Sandre Resić.

Čista je laž njezino hvalisanje da je bila s Ninom u Bijeljini i da tako kupi poene. Tvrdila je da zna kako joj je otac umro. Boli me, ne znam po kojoj osnovi to tvrdi kada nije bila ni s njim kad je umro. Cijela ova nesretna situacija dogodila se u nekoliko dana i nitko nije sumnjao da se Ninu može dogoditi najgore”, rekao je bivši manager.

Nino je nakon smrti ostavio tri ćerke iz tri braka, među kojima je i Sandra. Iako ona danas s ponosom govori kako je njegova ćerka, priča se da Nino nije njen biološki otac. Naime, velika se frka digla oko dnevnika koji je Nino vodio sve do svoje smrti i koji sadrže sve detalje njegovog života, no šuška se da ti dnevnici kriju velike tajneza koje ni dan danas niko ne zna.

“Bila je 2007. godina, Nino je većinu vremena provodio u Bijeljini gde smo radili na njegovom novom albumu. Ja i osoba po imenu Nebojša smo bili jako bliski Ninu i pomogali mu oko karijere, ja sam uglavnom vodio menadžerske poslove a Nebojša ga je vozao po nastupima i gde već treba. Sećam se kao sad, 18. oktobra primam sms poruku sa sadržajem “Brate, Nino je danas loše, išli smo kod doktora i on je preporučio da ostane u bolnici ali Nino nije hteo, molim te dođi večeras da budeš s njim jer ja imam poslovnih obaveza”. Negde predveče sam sa prijateljem Vedadom krenuo za Bijeljinu misleći da Nino ima slabiju prehladu i da nije ništa ozbiljno. Kada smo tamo stigli Nebojša je žurio na posao a Nino je spavao u svojoj sobi, tada nam je Nebojša rekao da mu otvaramo prozor jer svakih pola sata dobija strašne napade pa da ima svežeg vazduha”, pričao je Ademović.

Oglasi - Advertisement