Priprema je jednostavna, ali vrlo efikasna.Sve teče rutinski. Dani su monotoniji, obavljate gotovo identične aktivnosti svakodnevno, a onda iznenada, kao da ste dobili vruću iglu u ruku ili osećate iznenadnu probadajuću bol u kolenu.Želeći brzo rešiti većinu ovih bolova, često posežete za najjačom dostupnom tabletom protiv bolova kod kuće i čekate da počne delovati.Kada bol nestane, nastavljate sa svojim životom kao da se ništa nije dogodilo. No, ako verujete da vas ta vrsta bola neće ponovno zadesiti u skorijoj budućnosti i da je rešenje u tabletama protiv bolova najzdraviji pristup, to je velika zabluda.

 

 

Genadij Petrovič Malahov, ruski stručnjak narodne medicine poznat po više od 60 knjiga u kojima predstavlja načine lečenja 200 najčešćih oboljenja, tvrdi da zglobovi i kosti bole zbog nakupljanja kalcifikata i soli koje bi trebalo eliminisati.On preporučuje jednostavan recept za čišćenje soli iz organizma. Ipak, preporučuje se da se ovaj tretman sprovede nakon čišćenja debelog creva, po mogućstvu vodom i solju ili standardnim klistirom. Ipak, i bez toga može se postići efekat.Veče pre korišćenja, u 3 dl ključale vode treba dodati 5 g lovorovog lišća, poželjno je da je iseckano. Kuvati pet minuta, zatim skloniti sa šporeta i ostaviti da odstoji celu noć (može se ostaviti i u termosu). Sledećeg dana treba procediti rastvor i piti ga tokom celog dana, ali u malim gutljajima. Važno je izbegavati ispijanje celog rastvora odjednom, kako bi se sprečile komplikacije i krvarenje.Za redom tri noći, pripremati rastvor od lovora i konzumirati ga naredna tri dana, uz sedmodnevnu pauzu pre ponovnog početka kure.U slučaju hroničnih oboljenja zglobova i kostiju, rastvor treba piti pet dana.Tokom primene ovog tretmana sa lovorom, ne treba se zabrinjavati ukoliko primetite promene u mokraći, poput crvene boje i učestalog mokrenja.

 

 

To je uobičajen odgovor organizma jer se soli intenzivno rastvaraju i iritiraju mokraćni sistem.Nakon dve nedelje, bolovi u zglobovima i kostima trebali bi prestati, a celokupan koštani sistem postati pokretljiviji, što ukazuje na uspešnost tretmana lovorovim listom. Ukoliko i dalje osećate bolove, preporučuje se ponavljanje terapije.

 

Oglasi - Advertisement