Glumca Aljošu Vučkovića žene obožavaju, ali je zbog bolesti povukao se iz javnosti!

“Ne mogu ništa i ne mogu da radim. Bio sam bolestan i nisam se osećao dobro, što je bio jedan od razloga zašto nisam ništa preduzeo”, izjavio je Aljoša Vučković za Kurir, koji nije želeo otkriti detalje o svojoj bolesti.

Vučković živi u Beogradu sa suprugom Editom i ima dve ćerke, Leanu i Saru. Ajosa je najpoznatiji po svojoj ulozi u “Velo mistu” i kao dr. Lukšić u TV seriji “Bolji život”. On se i danas seća tih serija s ljubavlju.

“Danas možemo razmišljati o fenomenu ili značaju ‘It’s a Wonderful Life’ ili filma ‘Casablanca’. Odgovor nije očigledan i ne primećuje se. Iza ovih strastvenih projekata stoji veliki trud, strast i profesionalnost. Kada sumiram vreme od nastanka ‘Boljeg života’ do danas, shvatam da sve stoji, sve miruje. Šta drugo reći, osim da će nam, samo marljivim radom na povratku uspomena, doći bolji život. Bolje prilike su retke i gotovo da i ne postoje”, izjavio je Aljoša Vučković, dodajući da sve ide prema principu “hajde da bude bolje”, ali da bolji efekat traje samo dva minuta pa prestaje.

Oglasi - Advertisement