U ovom periodu kada imamo vremenski prelaz, jako je +bitno da sa proleća na leto dočekate sa dobrim zdravljem, a pre svega sa zdravim plućima. Jako veliki procenat osoba ima probkeme sa alergijamaa, pa itekako trebaa da se pripazi i na ovaj segment. Pušači su svakaako najugroženiji, a mi danas pričamo baš o ovom segmentu zdravlja.

Nekada probelem a pllućima ljudi imaju i zbog genetike, ali je u svakom slučaju jako bitno da na prirodan način, a ne farmaceutikom, štitite zdravlje svojih pluća. O prirodnim lekovima se zna mnogo i oni se koriste vekovima i o njima se govori i u svetim knjigama, te su poznate mnoge biljke koje su izuzetno efikasne u rešavanju nekih zdravstvenih problema.

Učestali kašalj može da bude simptom raznih obolenja, virusnih ili bakterijskih infekcija, sve te tegobe često prate i velike količine sekreta u plućima, pa i u sinusima i našem grlu.

Evo šta vam ztreba za ovaj miks: Koren đumbira približno 50 grama, dve kašike kurkume u prahu, 400 grama luka, i 400 grama šećera. Sve to se postepeno dodaje u 1 litar vode. Đumbir treba da isečete na kockice isto tako i luk, te sve to na kraju ubacite u uzavrelu vodu sa šećerom. Neka kuva nekih pola sata a nakon toga dodajte kurkumu. Konzumirati svako jutro na gladan stomak po jednu kašiku ovog blaga od prirode.

Oglasi - Advertisement