Za danas jedna jako zanimljiva priča, koja će vas definitivno naterati da se zamislite nad svim onim što se dešava napolju, a vi i ne sluutite da je u pitanju nešto slično kao i u naslovu današnjeg članka. Kao što i sami možete da vidite govorimo o kanalizaciji, i šta se sve tamo može pronaći, ponekad niste ni svesni šta vaše komšije tamo bacaju.

Mi govorimo o probelmuu, sa kojim se u poslednje vreme suočavaju ljudi koji rade u Vodovodu i kanalizaciji u dva najveća srpska grada, beogradu i Novom Sadu. Naime, u prošlosti se tamo moglo naći od starih veš mašina, šporeta, mrtvih životinja, ali ovo što su danas izvukli iz kanalizacije nije do sada viđeno, i nameće se pitanje kako je uopšte i stalo tamo. “”Ovaj trofej ulazi u anale neuslovne kanalizacione mreže u naselju Vojvode Vlahovića. Pored kapitalnog ulova, izvučeno je milijardu vlažnih maramica koje bahati i neobrazovani stanovnici naselja bacaju u kanalizacionu mrežu i time rizikuju zapušavanje prvo svoje kanalizacije u stanu, zgradi, ulici”, navode iz udruženja “Moje naselje” i dodaju:

“Vlažne maramice su najveći zločin modernog primitivnog čoveka koji njima šteti prvo sebi i svom detetu jer sadrže ogroman broj toksičnih hemikalija koje nanose trajne posledice koži, plućima, nervnom sistemu, a onda i prirodi i planeti Zemlji jer iste nisu bio razgradive (lažu vas reklame).”, naveli su na Instagram stranici.

Oglasi - Advertisement