Masakr koji je Vuk Borilović počinio u petak poslijepodne na Cetinju, u kojem je poginulo 11, a šestero ih je i sam ranio, ostao je glavna tema medija u svim krajevima. Obavijena u tugu Crna Gora proglasila je trodnevnu žalost, a Cetinjani još ne mogu vjerovati što ih je snašlo.

 

Poznato je da je Vuk Borilović hicem iz puške ubio stanarku Natašu i njezina dva sina Marka i Mašana, od 8 i 11 godina, prije nego što je nastavio krvavi pohod ulicom i oko nje. Dječakov djed Pero Martinović ispričao je medijima kako ubojica nije ubio samo njihovu snahu i unuka, već svojim postupkom ubio i cijelu obitelj.

 

Perot je dan nakon što je pokopao unuka i snahu Dan nakon što je pokopao unuka i snahu kroz suze ispričao Objektivu, prve riječi koje je rekao bile su da je pomahnitali ubojica svima pucao u glavu, a zatim prošaptao da ako ostavi barem jednog unuka i to će bude mu lakše.

On je ispričao kako su njegov sin Miloš i snaha Nataša sa svojom djecom živjeli kod Borilovića kao podstanari a što je još najgore Peri su Borilovići rođaci.

 

Koliko on zna nikada između njih nije bilo nikakve svađe ni sukoba i sve je bilo normalno. Pero je ispričao kako je Borilović prije masakra svoju ženu i djecu sklonio u Tivat i da zna da se Vuk u zadnje vriejme čudno ponašao. Jednog kolegu je pretukao i oštetio mu je i auto a kuću mu je gađao kamenjem. Ispričao je i kako je Borilović nakon što je ubio Natašu i njen sinove nazvao Miloša i rekao mu šta je uradio a nakon toga je nastavio sa ubijanjem.

Oglasi - Advertisement