Ana Bekuta je jedna od najpoznatijih pjevačica narodne uzike u Srbiji a i mlađe generacije su je imale priliku upoznati kao člana žirija u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda gdje se može vidjeti koliko poštovanje uživa ne samo od strane takmičara nego i od svojih kolega.

Kada je u pitanju njen privatni život ona je bila devet godina u vezi sa poznatim srpskim političarem Milutinom Mrkonjićem Mrkom koji je preminuo nedavno a ima i sina kojeg je rodila kada je imala samo 17 godina. Ona tada nije imala sredstava da se brine o njemu, rodila ga je u izvanbračnoj vezi a okolina je zbog toga osuđivala pa je bila primorana da ga da u Dom za nezbrinutu djecu i kako je poslije rekla tada je veliki komad njenog srca otrgnut zauvijek.

Ona je Igora obilazila svaki vikend i do sljedećeg vikenda joj je snagu davao njegov miris i majušne ruke koje su je grlile. Ta agonija je trajala nekoliko mjeseci a onda je Igor vraćen njoj i od tada se nisu odvajali. Ana je rekla da je Igorovo rođenje samo ubrzalo njenu odluku da se počne baviti pjevanjem i danas je jasno da nije nimalo pogriješila.

Ona sa sinom ima odličan odnos i on zna da ga je po rođenju ostavila u domu ali i razumije njene razloge i ne zamjera joj takvu odluku. Igor je Ani podario i unuke koji su stalno uz nju i koji je podržavaju i pomažu u svemu posebno nakon Mrkine smrti koji ih je zakleo da vode računa o Ani kada njega više ne bude.

Oglasi - Advertisement