Tamara Grujić, voditeljka i producentkinja emisije “S Tamarom u akciji”, je srećno udata za Vuka Đokovića, s kojim ima ćerku Lenku. Tamara s lakoćom održava savršenu ravnotežu između svog profesionalnog i porodičnog života, brinući se da nijedan aspekt ne trpi. Njen uspeh i u profesionalnom i u privatnom životu izaziva divljenje mnogih. Opisala je svoj brak kao izazovno putovanje zbog razlika u njihovim ličnostima. Dok je Tamara stalno zauzeta poslom, Vuk se radije posvećuje domu, uživajući u kuvanju i brižljivo održavajući cveće na terasi sa velikom pažnjom na detalje.

 

 

Jasno je da Lenka žurno prati svog oca, strastveno mu pomažući u kuhinji dok stoji pored šporeta dok on sprema ukusna jela. Vuk obično budi Tamaru ujutru uz zvuk usisivača, koristeći se većim modelom, dok mu se Lenka pridružuje sa svojom manjom igračkom verzijom. Nema sumnje da ključ uspešnog braka leži u toleranciji i uzajamnoj podršci. Iz tog razloga, osećam veliki ponos što sam bila pokretačka snaga u izuzetnom postignuću Vuka, koji je nakon deset godina napornog rada izgubio 12 kilograma. Kontinuirano mu podsećam na njegovu lepotu i obasipam ga ljubavlju, kao što to čini roditelj prema svom detetu.

 

 

Moja velika želja je da Lenka nasledi očevu preciznost i strast prema stvaranju prijatnog kućnog okruženja, dok istovremeno prihvata i moj preduzetnički duh. Tamara je iskreno podelila ove emocije sa publikom. Iako Tamara ne krije svog supruga, retko smo imali priliku da ga vidimo. Međutim, ona uživa u razgovoru o njemu. “Nemam nameru da skrivam svog muža. On je praktična osoba, pravi producent čija je osnovna odgovornost održavanje našeg budžeta, dok ja neprestano tragam za prilikama za veće troškove. Uvek želim da budem od veće pomoći nego što nam sredstva dozvoljavaju. Moj muž poseduje izuzetnu smirenost i duhovitost, dok sam ja, s druge strane, sklonija anksioznosti. Ipak, moja energija služi kao katalizator koji pokreće ceo međusobno povezani sistem”, jednom je otkrila Tamara o čoveku koji drži ključ njenog srca, s kojim se zaklela na večnu ljubav na Gibraltaru.

 

Oglasi - Advertisement